Kitab Suci Kang Yekti @ ttb.twr.org/javanese

Μοίρασέ το
 

Manage series 1212028
Από The A Group and Thru the Bible Javanese ανακαλύφθηκε από την Player FM και την κοινότητά μας - τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον εκδότη, όχι στην Player FM και ο ήχος αναπαράγεται απευθείας από τους διακομιστές μας. Πατήστε το κουμπί Εγγραφή για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις στην Player FM ή επικολλήστε το URL feed σε άλλες εφαρμογές podcast.
Menggah program Margi Utami menika kalebet peladosan pamerdi babagan kitab Suci saking Thrue The Bible. Menggah program menika dipun pratelakaken kanthi seri dipun anggit dening Dr. J. Vernon MCGee lan Panjenenganipun sampun njarwakaken lan ngginakaken basa langkung saking 100 basa. Program menika dangunipun 30 menit ingkang kanti teratur nuntun para pamiarsa sinau kitab suci kanthi jangkep. Program menika ugi wonten ing internet. Kawula sami ngaturaken panuwun awit panjenengan piniji dados tiyang ingkang wiwit sinau langkung kathah bab pangandikanipun gusti kanthi mirengaken program-program menika. Mangga panjenengan mirengaken program menika sakmbotenipun 1 program saben dinten, Senin ngantos dumugi dinten Jumat. Menawi panjenengan sregep lan taberi mirengaken saben minggu sadangunipun 5 tahun, pramila panjenengan sampun nyinau sadaya isining kitab suci menika.

2118 επεισόδια